Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Tajemství zámečnictví" by Michael Bübl # Book PDF Kindle ePub Free

Tajemství zámečnictví

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Tajemství zámečnictví
  • Author : Michael Bübl
  • Release Date : January 22, 2015
  • Genre: Self-Improvement,Books,Health, Mind & Body,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 4962 KB

Description

Zabouchnut é dvere?
A klíc je uvnitr!

Kažý z nás zná ten pocit, když po zacvaknutí zámku zjistí, že zapomnel klíc. Nyní jsou k dostání v nemcine první knihy, kter é popisují skoro všechny možnosti otevírání zámku. My všichni z geheimwissen.at jsme se velmi snažili a díky našemu autorovi, zámecnick ém mistrovi Michaelu B üblovi, se nám podarilo vydat radu vysoce zajímavých knih, kter é se zabývají otevíráním zámku.

Autor se zábývá zámky více než dvacet let, je autorizovaným školitelem a veškeré své zkušenosti, vcetne rucne malovaných obrázku publikuje v této knize. Kniha je psaná velmi srozumitelne, a to i pro laika. Je v nípopsáno mnoho postupu krok za krokem. Je urcena všem, kdo musí casto a rychle otevírat dvere jako napríklad hasici, policisté, zámecníci, domovníci a jiní, ale je urcena i soukromým osobám, které se o tuto problematiku zajímají. Je to bez pochyby povedené komplexnídílo, ve kterém najdete odpoved na všechny možné otázky.

Osloví všechny osoby, kter é stojí pred zavrenými dvermi, kter é musí otevrít. Zda se to stane jen jednou jedinkrát, nebo jde o výkon povolání nehraje žádnou roli. Možná jste již dokonce pracovník zámecnick é služby a chcete se zdokonalit. V našem vydání se naleznete.

Obsahuje presné návody jak otevírat:
cylindrické zámkytelové zámkyprdavné zámkyostatnízámkyzabouchnuté dvereautajiné pojistkymetodou pickinguvibracemi (bump key)úderové klícea jak si vyrobit náradí
Pres 100 obrázku!


Ebook Free Online "Tajemství zámečnictví" PDF ePub Kindle